NIEUWJAARSWENSEN GEDICHTEN. 2024 teksten en gedicht. (2024)

Tijdens de jaarwisseling vier je samen met veel vrienden en familie het nieuwe jaar. Het oude jaar wordt verlaten met champagne, oliebollen, toastjes, hapjes en uiteraard vuurwerk! Tijdens de jaarwisseling van 2023 naar 2024 is het gebruikelijk om elkaar nieuwjaarswensen en gedichten te geven. Je wenst elkaar een fijn en gezond nieuwjaar toe en geeft mekaar een kus of een hand.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Nieuwjaarswensen en kerstteksten
Alle teksten
Nieuwjaarskaarten
Nieuwjaarscadeaus
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de NIEUWJAARSWENSEN voor 2024

  • Nieuwjaarsteksten en wensen voor op een mooi kaartje
  • Inspiratie, schrijfhulp en geschenken

Maak hieronder je keuze:

Niet iedereen die je de beste wensen of nieuwjaarswensen wilt doen kan bij elkaar komen tijdens de jaarwisseling. Er zijn zeer veel factoren waarom het niet mogelijk is. De afstand, werk, financieel of een andere reden kan een belemmering zijn om niet tijdens de jaarwisseling bij elkaar te zijn.

Het is dan erg leuk om een kaartje te sturen met nieuwjaarswensen gedichten voor 2024. Deze mooie teksten en gedichten kun je op een kaartje schrijven en versturen naar de familie of vrienden die niet tijdens de jaarwisseling bij jou aanwezig kan zijn.

Op deze manier zijn ze toch betrokken bij de jaarwisseling en wens je ook deze mensen al het beste toe voor het komende jaar.

Nieuwjaarswensen gedichten voor het jaar 2024

Het versturen van een mooi kaartje met nieuwjaarswensen in de vorm van een gedicht of een aantal gedichten is een veel gekozen optie. Een kaartje versturen gaat erg eenvoudig. Als je de juiste nieuwjaarswensen gedichten hebt gevonden voor op het kaartje, kopieer je deze naar het kaartje. Binnen een aantal eenvoudige stappen is het kaartje helemaal opgemaakt zoals jij dat wilt.

Het kaartje met nieuwjaarswensen gedichten (of een mooie tekst) is nu klaar om verzonden te worden naar de mensen die je graag het kaartje wilt laten ontvangen.

NIEUWJAARSWENSEN GEDICHTEN. 2024 teksten en gedicht. (3)

Nieuwjaarswensen in een andere taal nodig? Heeft u familie, vrienden of collega’s in het buitenland wonen die de Nederlandse taal niet spreken? Bekijk dan eens de mooie nieuwjaarswensen gedichten voor 2024 in een andere taal. De nieuwjaarswensen zijn te bekijken in de volgende talen: Duits en Engels.

Beste wensen gedichten voor 2024

  • Een lieve groet, een klein gebaar
    Mooie wensen voor het nieuwe jaar
    Met veel gezondheid en geluk
    Kan het nieuwe jaar niet meer stuk!
  • Drievoudig klinkt mijn wens voor jou,
    voor iedere dag in het nieuwe jaar:
    Een goede engel aan je zijde.
    Een ster die veilige wegen wijst.
    Een hart dat blij kan zijn om vele kleine dingen.
    De beste wensen voor het nieuwe jaar!
  • Wij wensen jullie een jaar als het alfabet,
    met alle letters van A tot Z.
    Van Arbeid, Blijheid, Creativiteit,
    tot Zon, Zegen en Zaligheid.
    Prettige feestdagen!
  • Het nieuwe jaar start
    met warme nieuwjaarswensen
    als dank voor je steun
    een mand vol liefde en geluk
    uit het diepste van mijn hart
  • We wensen jullie erg genegen
    Zoveel geluk en zegen
    Als er zijn druppels in de regen
    Een gelukkig en gezond 2024!
  • We wensen je een nieuw jaar
    bruisend en sprankelend,
    stralend en schitterend,
    gezond en gelukkig,
    zorgeloos en prachtig.

Gelukkig nieuwjaar gedichten voor 2024

Ik wens je het komende jaar
veel vreugde en zonneschijn
zodat je elke dag opnieuw
tevreden en gelukkig kunt zijn

Een lieve groet, een klein gebaar
Mooie wensen voor het nieuwe jaar
Met veel gezondheid en geluk
Kan het nieuwe jaar niet meer stuk!

Gelukkig nieuwjaar vol vrede en geluk
Zo kan 2024 niet meer stuk

Een nieuw jaar.
Een nieuwe start.
Zonder gemaar.
Heb jij een plek,
in mijn hart.

Bij een nieuwjaar horen wensen
en soms zelfs een fijn festijn,
waarom heel veel mensen
toasten met een glaasje wijn.

31 december
het einde van de rit
het nieuwe seizoen staat klaar
door berg en dal
op zoek naar liefde en geluk
een sportief 2024 gewenst

Nieuwjaarswensen gedichten andere taal 2024

  • Engels: A sweet greeting, a small gesture Beautiful wishes for the new year With many health and happiness Can the new year not go wrong!

  • Duits: Ein süßer Gruß, eine kleine Geste Schöne Wünsche für das neue Jahr Mit vielen Gesundheit und Glück Kann das neue Jahr nichts falsch machen !

  • Frans: Un voeux douce , un petit geste Belles voeux pour la nouvelle année Avec beaucoup de bonheur et de santé La nouvelle année ne peut pas se tromper!

  • Italiaans: Un saluto dolce , un piccolo gesto Belle auguri per il nuovo anno Con molti salute e felicità Può il nuovo anno non sbagliare!

  • Pools: ]Słodkie powitanie,mały gest Piękne życzenia na nowy rok Z wielu zdrowia i szczęścia Czy w nowym roku nie udać!

  • Portugees: Uma saudação doce, um pequeno gesto Desejos bonitas para o novo ano Com muitas saúde e felicidade O novo ano não pode dar errado!

  • Spaans: Un saludo dulce , un pequeño gesto Hermosos deseos para el año nuevo Con muchos salud y felicidad Puede el nuevo año no ir mal!

  • Zweeds: En söt hälsning, en liten gest Vackra önskningar för det nya året Med många hälsa och lycka Kan det nya året inte gå fel!

Meer gedichten voor 2024

  1. Algemene Nieuwjaarswensen: 1.1. Moge het nieuwe jaar gevuld zijn met vreugde, liefde en voorspoed. 1.2. Een fonkelend nieuw jaar vol met prachtige momenten en onvergetelijke avonturen toegewenst. 1.3. Laat het nieuwe jaar je omarmen met warmte en positiviteit. 1.4. Een gezond en gelukkig nieuw jaar gewenst, vol met liefde en vriendschap. 1.5. Moge het komende jaar gevuld zijn met succes en verrassingen die je hart vervullen met vreugde.
  2. Gedichten voor Nieuwjaar: 2.1. Een nieuw jaar begint vol pracht, Met dagen vol licht en warmte zacht. Moge geluk je pad verlichten, En vreugde in je hart verplichten.2.2. De klok slaat twaalf, het oude gaat voorbij, Een nieuw hoofdstuk opent, zo fris en vrij. Met hoop en dromen, groot en klein, Moge het komende jaar een nieuw avontuur zijn.

    2.3. Sterren fonkelen in de donkere nacht, Een nieuwjaarswens die hoop in zich lacht. Laat liefde bloeien als een prachtige bloem, En vriendschap groeien, een kostbaar systeem.

    2.4. Het oude jaar is als een boek gesloten, Met herinneringen, sommige vervaagd, sommige genoten. Het nieuwe jaar ontvouwt als een blanco blad, Vol mogelijkheden voor avonturen, blijdschap en wat je ook aanvat.

    2.5. Een toast op het verleden, een blik vooruit, Op dagen vol liefde, gezondheid en geluid. Moge het nieuwe jaar je dromen waarmaken, En elk obstakel in geluk laten verzaken.

  3. Voor Vriendschap en Liefde: 3.1. In het nieuwe jaar wens ik je vriendschap diep als de oceaan en liefde zo helder als de zon. 3.2. Moge het komende jaar je omringen met vrienden die je steunen en liefde die je hart verwarmt. 3.3. Voor degenen die dichtbij mijn hart zijn, wens ik een jaar vol gedeelde vreugde en onvergetelijke momenten. 3.4. Laat het nieuwe jaar nieuwe vriendschappen brengen en bestaande relaties versterken met liefde en begrip. 3.5. Moge het komende jaar je liefde brengen die dieper wordt met elke dag en vriendschappen die standhouden tegen de tijd.
  4. Voor Gezondheid en Welzijn: 4.1. Een gezond nieuw jaar gewenst, waarin lichaam en geest in harmonie zijn. 4.2. Moge het nieuwe jaar je overvloedige energie brengen en een stralende gezondheid. 4.3. Gezondheid is rijkdom; moge het komende jaar je overvloedig zegenen met welzijn en vitaliteit. 4.4. Voor een jaar vol gelukkige dagen en gezonde nachten, waarin elk moment je welzijn verlicht. 4.5. Op de drempel van het nieuwe jaar, wens ik je een lichaam dat straalt van gezondheid en een geest vol rust en sereniteit.

Last updated: zaterdag 2 december 2023

NIEUWJAARSWENSEN GEDICHTEN. 2024 teksten en gedicht. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6162

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.