De beste memes over het Kardashian-drama tussen Khloé, Tristan Thompson en Jordyn Woods (2024)

Het kan je onmogelijk ontgaan zijn: het enorme drama tussen Khloé Kardashian, Tristan Thompson en Jordyn Woods (Kylie Jenners BFF). Tristan, Khloé's lover en de vader van haar baby True zou zijn vreemdgegaan met Jordyn. Deze situatie vraagt om wat uitleg, want het internet én de levens van zo'n beetje alle KarJenners staan op zijn kop. We hebben het zo overzichtelijk mogelijk voor je op een rijtje gezet, want er is een HELEBOEL aan de hand.

Voor iedereen die het tóch gemist heeft (of gewoon alles op een rijtje wil krijgen), vatten we de situatie even kort samen:

  • Tristan Thompson had tot afgelopen maandag een relatie met Khloé Kardashian. Toen Khloé in april 2018 op het punt stond om te bevallen van hun dochter True, werd Tristan gesnapt terwijl hij in de club zoende met een andere vrouw.
  • In de maanden erna hadden Khloé en Tristan een knipperlichtrelatie. Niemand wist goed of ze nu wel of niet samen waren.
  • Inmiddels zijn de twee overduidelijk uit elkaar. Khloé heeft foto's met Tristan van haar Instagram gewist. Dit heeft alles te maken met Tristans laatste verovering: Jordyn Woods. Deze dame is al jaren de beste vriendin van Kylie Jenner, met wie ze zelfs samenwoonde.
  • Jordyn en Tristan zijn samen gespot bij Tristans huis, waar hij een huisfeestje gaf. Volgens andere gasten hadden de twee het erg gezellig samen en is Jordyn pas de volgende ochtend naar huis gegaan.
  • Khloé en de rest van de Kardashians ontkennen het nieuws NIET, maar lijken het juist te bevestigen door reacties te plaatsen en berichten te liken op social media.
  • Kim Kardashian heeft zowel Tristan als Jordyn ontvolgd op Instagram. '

Als je nog meer duidelijkheid nodig hebt, bekijk dan even dit filmpje:

De beste memes over het Kardashian-drama tussen Khloé, Tristan Thompson en Jordyn Woods (1)

Je snapt het al: er is momenteel meer drama gaande dan in alle seizoenen van Keeping Up With The Kardashians bij elkaar. Niet alleen voor Khloé en baby True, want ook de vriendschap van Kylie en Jordyn staat op het spel.

Jordyn Woods en Kylie Jenner

En daarmee zijn we aanbeland bij het volgende onderwerp: de vriendschap tussen Jordyn Woods en Kylie Jenner. Kan deze überhaupt voortbestaan als Jordyn stiekem iets heeft met Tristan? Het antwoord is (volgens bronnen) 'nee'. Jordyn woonde samen met Kylie en werd tot dit schandaal gezien als een volwaardig lid van de Kardashian-familie. Inmiddels heeft Jordyn haar spullen moeten pakken en is ze terugverhuisd naar haar moeder. Ook is ze verbannen uit de Kardashian-familie. Is dat het teken dat Kylie haar vriendschap met Jordyn officieel heeft verbroken? Een bron vertelde aan People:

"Jordyn was als Kylies zus. Ze waren onafscheidelijk en altijd samen. Jordyn heeft Kylie heel veel geholpen met Stormi. Kylie was altijd zo enthousiast als Jordyn in de buurt was. Het lijkt erop dat Kylie niet weet wat ze moet doen, maar het lijkt onmogelijk om nog contact te houden met Jordyn."

En eerlijk is eerlijk: het is ook een erg lastige situatie voor Kylie. De twee gaan way back, zoals je kunt zien in onderstaande video:

De beste memes over het Kardashian-drama tussen Khloé, Tristan Thompson en Jordyn Woods (2)

Beste memes

Hoewel de situatie alles behalve grappig is (want: arme Khloé, arme True en arme Kylie), blijft het internet - as usual - gewoon het internet. De ene na de andere hilarische meme over het Jordyn-drama duikt op en we zetten de beste voor je op een rijtje gezet.



Jordyn when she saw Khloe’s car pulling up at Tristan’s

Me on my way to take Jordyn's spot as Kylie Jenner's new BFF

De beste memes over het Kardashian-drama tussen Khloé, Tristan Thompson en Jordyn Woods (19)

Marjolein van den Brand

Contributing digital editor

Marjolein van den Brand was van 2018 tot 2021 Digital Content Manager van Cosmopolitan en schrijft met passie over mode, beauty en lifestyle. Eerder schreef ze voor Vogue, nu klimt ze in de pen voor Cosmopolitan, JAN en Women’s Health. Voordat Marjolein in de wondere wereld van magazines terechtkwam, studeerde ze in Wenen en behaalde ze haar masterdiploma als journalist. Volgt menig celebrity op de voet, is geobsedeerd door skincare routines en hoopt ooit Netflix uit te spelen.

De beste memes over het Kardashian-drama tussen Khloé, Tristan Thompson en Jordyn Woods (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 5927

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.