Camper kopen tweedehands | Occasions vind je bij Camper Deluxe (2024)

Wil je graag een tweedehands camper kopen? Dan ben je bij Camper Deluxe op het juiste adres. Een camper is een voertuig wat helemaal is ingericht om in te overnachten. Het is daarom ook uitermate geschikt voor vakanties en (verre) rondreizen. Je kan namelijk geheel zelfstandig op reis, ongeacht waar je heen wilt. Een camper occasion is dan prijstechnisch net even interessanter dan een nieuw model, met wel alle gemakken.

Wij hebben de voordelen van een camper kopen voor jou op een rijtje gezet:

  • Ervaar de nieuwe manier van reizen: maximale vrijheid tijdens een campervakantie.
  • Milieubewust reizen: een camperreis zorgt voor minder CO2-uitstoot dan een vliegreis.
  • Met een camper kan je overal heen rijden of juist langer blijven op een fijne plek
  • De camper beschikt over een toilet, douche, koelkast en een warmwaterboiler om te voorzien in de dagelijkse gemakken.

Uit ons aanbod van tweedehands campers:

01 Luxe Adria Matrix 670 slt.

Staat

Occasion

Aantal personen

5

Uitvoering

Half integraal

Op aanvraag

Details

02 Knaus Sky Ti 150PK Grote Garage

Staat

Occasion

Aantal personen

2

Uitvoering

Half integraal

Op aanvraag

Details

03 Knaus Box-Life automaat 150 pk

Staat

Occasion

Aantal personen

2

Uitvoering

Bus

Op aanvraag

Details

04 Luxe Eura-mobil- Forster met grote rondzit en 2 x elec. hefbed.

Staat

Nieuw

Aantal personen

3

Uitvoering

Half integraal

Op aanvraag

Details

Klik hier voor ons volledige aanbod van tweedehands campers

Camper kopen tweedehands: welk formaat kies jij?

Er zijn natuurlijk verschillende campers te verkrijgen, zo zijn er kleinere campers waar je met twee personen prima in kan overnachten, maar er zijn ook grote campers te koop, met meer luxe voorzieningen en waar meer personen in kunnen verblijven. In de luxe campers zitten vaak ook meer voorzieningen en is er meer ruimte voor iedereen. Bij Camper Deluxe vind je diverse campers die je kunt kopen voor scherpe prijzen, zo wel tweedehands als nieuw.

Nieuwe en tweedehandse campers te koop

Een camper kopen is vaak een hele investering, vooral als het een nieuwe camper is. Nieuwe modellen zijn vaak redelijk geprijsd, maar met een tweedehands model heb je even veel plezier. Bij Camper Deluxe hebben we ook tweedehands campers die een stuk voordeliger zijn dan een splinternieuwe Knaus. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij het aanschaffen van een Duitse import camper. Wij werken al jarenlang samen met de grootste camper leverancier uit Duitsland, waardoor wij scherpe prijzen aanbieden bij het kopen van een camper uit Duitsland.

Kan ik mijn camper inruilen?

Dit is zeker mogelijk, door onze jarenlange ervaring hebben we hier sterke rekenmodellen voor en kunnen we een realistisch bedrag bieden als aankoopprijs. Geenzorgen om dus de camper via marktplaats te moeten verkopen, maar veilig bij een gerenommeerde camper dealer.

Wat kost een goede 2e hands camper

Als je een tweedehands camper koopt, kunnen de kosten sterk variëren, afhankelijk van de leeftijd, de staat en de grootte van het voertuig. Over het algemeen kun je verwachten dat je tussen de € 10.000 en € 70.000 betaalt voor een goede tweedehands camper.

Voor mensen die op zoek zijn naar een instapmodel camper, beginnen kleinere modellen zoals een Fiat Ducato camperbus al vanaf € 10.000. Het bouwjaar is dan meestal vanaf 2005.

Waar moet je opletten bij een camper kopen

Bij het kopen van een gebruikte camper moet je op veel dingen letten om er zeker van te zijn dat je een slimme aankoop doet. Hier zijn enkele van de belangrijkste stappen die je moet nemen en dingen waar je rekening mee moet houden bij het winkelen voor een gebruikte camper:

1. Onderzoek de markt. Voordat je op zoek gaat, doe je onderzoek door te praten met ervaren camperaars en online te zoeken naar beoordelingen van specifieke modellen. Ze zeggen ook wel: de beste camper is je volgende camper. Omdat je altijd wel weer iets anders wilt. Denk dus na over het type campers: of je een camper bus, een integraal camper, een lage camper of een compacte camper wilt.

2. Denk na over het onderhoud aan de camper. Een oudere camper kan meer onderhoud nodig hebben, en dus iets hogere kosten per jaar. Let er dus op dat de camper in nette staat is. En of deze nog onlangs een grote beurt heeft gehad.

Bovendien Misschien wil je een uitgebreide bovag garantie voor je camper om je te beschermen tegen mogelijke reparaties. Enkele maanden garantie kan net het verschil maken.

3. Maak een proefrit. Voordat je een occasion camper koopt, moet je er eerst een ritje mee maken. Zo kun je bepalen of het voertuig in goede staat is en aan je wensen voldoet.

4. Controleer de papieren. Als je een gebruikte camper koopt, controleer dan alle papieren die erbij zitten.

Is het verstandig een oude camper te kopen?

Bij het kopen van een oldtimer camper is de beslissing om al dan niet een tweedehands camper te kopen vaak een belangrijke factor. Hoewel de aankoop van een oude camper betaalbaarder kan zijn dan de aankoop van een nieuw model, zijn er enkele risico’s aan verbonden die moeten worden overwogen voordat je een beslissing neemt. Lees onze blog over waar je op moet letten bij een oude camper kopen.

Camper verkoop per provincie

  • Drenthe
  • Groningen
  • Friesland
  • Overijssel
  • Utrecht
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Flevoland
  • Noord-Brabant
  • Gelderland
  • Limburg
  • Zeeland

Meest gestelde vragen

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het kopen van een tweedehands camper? Je kan telefonisch of per email contact opnemen.

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier. We hebben regelmatig nieuw aanbod en je bent var harte welkom in onze showroom. Wij zijn erkend tweedehands camper dealer.

We helpen je graag verder!

Camper kopen tweedehands | Occasions vind je bij Camper Deluxe (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6293

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.