7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (2024)

Az Arma 3 az egyik legkeresettebb taktikai lövöldözős játék. Egy nagy teljesítményű tárhelyszolgáltatóra van szükség ahhoz, hogy elérje valódi potenciálját, így a rossz platform kiválasztása számos módon befolyásolhatja azt.

Egy megbízhatatlan tárhelyszolgáltató gyakori késéssel, magas ping-el, instabil szerverekkel, korlátozott testreszabással és sok mással sújtja Önt, ami összeomlások és egyéb problémák miatt a játék előrehaladásának csökkenéséhez vezet.

Az ilyen platformok szintén nem nyújtanak megfelelő támogatást és strong DDoS védelem. Így Ön függőben marad, ha technikai problémái vannak, és személyes adatai hackereknek és rosszindulatú tevékenységeknek is ki lehetnek téve.

Ezért gondos újrafeldolgozás után összeállítottuk a legjobb Arma 3 tárhelyszolgáltatók listájátarchitulajdonságaikról. Megemlítettük megfizethető terveiket is, és felsoroltuk előnyeiket és hátrányaikat.

Olvass tovább…

A legjobb Arma 3 szervertárhely: A legjobb választás!

#1 Összességében a legjobb

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (1)

#2 Legjobb választás

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (2)

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (3)7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (4)
ProviderApex HostingShockbyteBisectHostingNitrált
Támogatott modokMinden mod, korlátozás nélkülSzámos ingyenes Arma3 modBármilyen kívánt Arma 3 modMinden mod, korlátozás nélkül
Control PanelIgen, egyszerű automatizálásHozzáférhet e-n keresztülmail és a szerver kezelése és konfigurálásaValós időben testreszabhatja a modokat a fogd és vidd segítségévelIgen, web alapú vezérlőpanel
A mentésekOffsite automataAutomata és kéziIngyenes napi biztonsági mentés, valamint automatizált és manuálisIngyenes napi mentések
Kezdő ár$7.49$14.99$54.09 USD 3 napra
7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (5)
Vélemények

Kiváló – 4.8

Kiváló – 4.5

Jó - 4.3

Jó - 4.2

Pénzvisszafizetési garancia7 nap72 hours3 nap14 nap
LinkLátogassa meg az ApexHosting webhelyetLátogat ShockbyteLátogat BisectHostingLátogassa meg Nitradot

1) Apex Hosting

A legjobb Arma 3 szerver hosting

Apex Hosting játékszerverek üzemeltetésében szerzett tapasztalata miatt az egyik legkívánatosabb gazdagép. Szervereket biztosít az Arma 3 tárhelyhez, amelyeket percek alatt, minden akadály nélkül beállíthat.

Dedikált szerverhardvert kap, amely eltávolít minden típusú késést vagy késést, függetlenül attól, hogy a szerver hol található. Apex Hosting a legújabb processzorokat használja, amelyek nagy órajellel és rendkívül gyors SSD-kkel rendelkeznek. Ezenkívül felügyeli a hardvert, és gondoskodik arról, hogy elegendő kapacitással rendelkezzen a szerver működéséhez.

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (6)

Jellemzők:

 • Modok támogatása: Egy kattintással elérhető mod csomagokat biztosít, így egyetlen kattintással telepítheti és elkezdheti a játékot. Önnek lehetősége van a verziók korlátlan számú megváltoztatására is, így tökéletes játékszerverré válik.
 • Üzemidő SLA: Ez az Arma szervertárhely 99.99%-os rendelkezésre állási garanciát kínál, és egy hónapos tárhelyet kínál szolgáltatási jóváírásként arra az esetre, ha előre be nem jelentett megszakítások lépnének fel.
 • skálázhatóság: Több tárhelycsomagja van, többféle erőforrással, amelyek segítenek kiválasztani egy olyan tervet, amely megfelel az igényeknek, hogy szükség esetén növelje és csökkentse a méretet.
 • Ingyenes aldomain: Egyéni aldomainnevet kap a szerverrel való használatra. Bármilyen méretű szerverhez tartozik, amíg a kívánt domain név elérhető.
 • Kezelőpanel: Apex Hosting egyszerű, egyedi webalapú vezérlőpanellel rendelkezik. Használhatja a szerverek parancsainak automatizálására ütemezett feladatok segítségével.
 • DDoS: Ez a platform kezelte a legnagyobbat DDoS attacks, beleértve a 300 Gbps-t is, a hét minden napján, 24 órában nyitva tartó DDoS védelemmel. Vállalati szintű fenyegetéskezelő rendszerrel biztonságban tartja IP-jét.
 • Biztonsági mentés: Mind az automatikus biztonsági mentéseket, mind a frissítéseket kapja, a külső automatikus biztonsági mentés garanciája. Biztonsági mentése nem engedi, hogy a hardverhibák és a rossz konfigurációk befolyásolják az adatokat.
 • Támogatás: Többnyelvű támogatással rendelkezik, beleértve az angolt, spanyolt és másokat. Apex Hosting 24 órás élő csevegési segítséggel, jegy- és értékesítés előtti támogatással, útmutatókkal és Discord-súgóval rendelkezik.
 • Adatközpontok: Adatközpontjai az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Franciaországban, Németországban, Tokióban, Indiában, Törökországban stb. találhatók.
 • Egyéb játékok támogatottak: Minecraft, Ark, Valheim, Rust, Conan Exiles, Unturned, Project Zomboid és még sokan mások.

Érvek

 • Előre konfigurált minijátékokat tartalmaz.
 • Ez a tárhely korlátlan tárhelyet biztosít.
 • Ingyenesen átviheti a szervereket.

Hátrányok

 • Rendszeres árai magasabbak, mint a többi szolgáltatóé.
 • Az egyik Apex Hosting a felülvizsgálat néha visszatérítési problémákkal szembesülhet.

Pricing:

Íme az Arma 3 szerver hosting árazási terve Apex Hosting.

Plan név2 GB RAM3 GB RAM4 GB RAM
A játékosok számaMinimálisTöbb játékos és nagyobb világokTöbb játékos és nagyobb világok
Havi árképzés$7.49$11.24$14.99

Pénzvisszafizetési garancia: 7 nap

Látogat Apex Hosting >>

2) Shockbyte

A legjobb az egyéni küldetések megtapasztalásához

Shockbyte a legjobb szolgáltatásokat nyújtja az Arma 3 szerverek üzemeltetéséhez a legelfogadhatóbb árak mellett. Tapasztalt játékosokból és fejlesztőkből álló csapattal, Shockbyte megérti az összes felhasználói igényt.

Ez lehetővé teszi upgrade bármikor automatikusan, és csak a csomagok és a régebbi csomag fennmaradó része közötti különbséget számítja fel. Ez a tárhely azonnali beállítást biztosít, és egyéni küldetéseket és egyedi terepeket is tartalmaz.

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (7)

Jellemzők:

 • Mod támogatás: Steam Workshop integrációval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy számos ingyenes modja van, amelyek elérhetők az Arma 3 szerveren.
 • Üzemidő SLA: Shockbyte 100%-os hálózati rendelkezésre állást garantál minden szolgáltatásához. Leállás esetén minden leállási percre kiterjesztik az érintett szolgáltatást.
 • skálázhatóság: Szerverének mérete nincs korlátozva. A játékszerver minden része bármikor támogatja a módosításokat, például a bővítményeket, a modokat és a szervertípust.
 • Biztonsági mentés: Ezzel konfigurálhatja az automatikus biztonsági mentést Shockbyte ütemezett feladatokban. Lehetővé teszi azt is, hogy manuális biztonsági másolatot készítsen egy FTP-kliens segítségével, és visszaállítsa a biztonsági másolatot a játék vezérlőpultján keresztül.
 • Kezelőpanel: A vezérlőpult használatához nyissa meg az email az Arma 3 szerver details. Ez az email szerver és bejelentkezési információkat tartalmaz a szerver kezeléséhez és konfigurálásához.
 • DDoS: Shockbyte garantált DDoS védelmet kínál az SLA-jában. Azonnali beállítással is rendelkezik a szolgáltatásmegtagadási támadásokhoz.
 • Támogatás: Támogatása élő chaten keresztül érhető el, YouTube oktatóanyagokat, tudásbázist, GYIK-et, és van egy ügyfélterület is a honlapján.
 • Adatközpontok: Shockbyte adatközpontok Észak-Amerikában, Ausztráliában, Európában és Szingapúrban állnak rendelkezésre.
 • Egyéb támogatott játékok: Rust, Ark Survival, Minecraft, Valheim, Sons Of Forest, Satisfactory stb.

Érvek

 • Teljes FTP hozzáférést kapsz
 • Minden terve támogatja a DLC-t
 • Korlátlan sávszélességet biztosít.

Hátrányok

 • A chat-támogatás nem reagál gyorsan.
 • Nem ad elegendő információt az adatközpontokról.

Pricing:

Itt van egy árlista Shockbyteaz Arma 3 szerver gazdagépe

Plan névRések számaRAMHavi árképzésÁr per slot
Magán243 GB$14.99$0.62
Tizedes645 GB$29.99$0.47
Őrmester128 +6 GB$49.99$0.39

Pénzvisszafizetési garancia: 72 hours

Látogat Shockbyte >>

3) BisectHosting

A legjobb az egyszerű módosításhoz

BisectHosting csúcsminőségű hardvert és megfizethető árazási terveket kínál az Arma 3 szervertárhelyhez. Szilárdtestalapú meghajtó-tárolást és NVMe-t kínál, amely segít a gyorsabb betöltésben.

A játékszerverek a rendelést követően néhány másodpercen belül használatra készek. Sőt, késedelem nélkül elindulhatsz a Battle-be, és felépítheted a világodat.

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (8)

Jellemzők:

 • Mod támogatás: A Bisect Hosting egyéni vezérlőpanelt biztosít az egyszerű módosításhoz, és támogatja a módosított szervereket. Ezzel a tárhelyszolgáltatással teljes hozzáférést kap a kívánt Arma 3 elkészítéséhez.
 • Üzemidő SLA: 99.9%-os rendelkezésre állást biztosít, és soha nem megy offline állapotba, ritka leállás esetén nem kap jóváírást.
 • Biztonsági mentés: Ez a tárhely napi biztonsági másolatot készít minden extra költség nélkül, így félelem nélkül módosíthatja a hét napos visszaállítást. Automatikus frissítésekkel is rendelkezik, parancsok nélkül, és tartalmaz egy kézi opciót is.
 • Kezelőpanel: Egyszerűsítse a szerver beállításait és kezelését a Bisect hosting egyedi vezérlőpulttal. Lehetővé teszi a modok valós időben történő testreszabását a fogd és vidd segítségével.
 • DDoS: Ez a szolgáltató teljes körű DDoS-védelmet kínál a szerverének, minden további költség nélkül. Felár ellenében akár 1.3 Tbi/s extra védelmet is kaphat.
 • Támogatás: A nap 24 órájában a hét minden napján támogatja az élő chaten, a Discordon és a jegyeken keresztül. Használhatja a GYIK-et és a tudásbázist az értékesítési támogatás mellett.
 • Adatközpontok: Az Arma 3 szerver hosting adatközpontjai világszerte 17 helyen találhatók, beleértve az Egyesült Államokat, Brazíliát, Ausztráliát és Európát.
 • Egyéb támogatott játékok: 7 Days to Die, Ark-Survival Evolved, Core Keeper, Counter-Strike, Colony Survival, Minecraft, és még több.

Érvek

 • Az Arma 3 szerverei biztosítják a kommunikációtunity a túléléshez szükséges eszközökkel.
 • Testreszabható árazást kínál, ahol kiválaszthatja a szerver helyét.
 • A Bisect Hosting beállítása teljesen ingyenes.

Hátrányok

 • A dedikált IP csak prémium csomagokhoz tartozik.
 • Előfordulhat, hogy az ügyfélszolgálat nem válaszol azonnal.

Pricing:

Íme a Bisect Hosting árlistája:

Helyek száma102030
Havi árképzés$5$10$15

Pénzvisszafizetési garancia: 3 nap a szerver első beállításának dátumától számítva.

Látogat BisectHosting >>

4) Nitrált

A legjobb az egyszerű biztonsági mentési opcióhoz

Nitrált az Arma 3 egyik vezető játékszerver-tárhelyszolgáltatója. Rengeteg szolgáltatási helyet kínálnak a környék közelében a legjobb kapcsolati megbízhatóság és minőség érdekében.

Ezek a szerverek nagy rugalmasságot kínálnak, hogy a játékosok könnyen bekapcsolódhassanak többszereplős játékkörnyezetbe. A felhasználóbarát felület lehetővé teszi a szerverbeállítások kezelését és újrakonfigurálását saját preferenciái szerint.

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (9)

Jellemzők:

 • Mod támogatás: A cég számos mod csomagot tartalmaz, amelyeket egy kattintással előre telepítettek. A felhasználók megrendeléskor választhatnak egyet, és utólag válthatnak közöttük.
 • Biztonsági mentés: A Nitrado rendszeresen biztonsági másolatot készít a játékszerverről, hogy elkerülje a véletlen adatvesztést. Szükség esetén visszaállíthatja ezeket az adatokat a Nitrado gazdarendszereiről a webes felület segítségével. Ezenkívül további biztonsági intézkedésként helyi biztonsági mentéseket is létrehozhat.
 • Kezelőpanel: A webalapú vezérlőpanel lehetővé teszi a játékosok számára, hogy igényeiknek megfelelően kezeljék és testreszabják a szervert. A játékosok ezt a vezérlőpanelt is használhatják különböző típusú MOD-ok telepítésére a személyre szabott DayZ játékélmény érdekében.
 • DDoS: A SteelShield™ egy testreszabott DDoS-védelem, amelyet kifejezetten az UDP- és TCP-játékszerver-forgalom védelmére szabtak.
 • Támogatás: Ingyenes, 24 órás támogatást kínálnak hét nyelven, e-mail és csevegni.
 • Adatközpontok: A szerverek globálisan olyan régiókban találhatók, mint Szingapúr, Tokió, Frankfurt, New York és Sao Paluo.
 • Egyéb támogatott játékok: A Nitrado támogat néhány széles körben elismert játékot, mint például az Enshrouded, Palworld, Arma3 Pc Valheim és még sok más.

Érvek

 • A Nitrado többféle fizetési átjáró lehetőséget kínál, hogy ügyfelei zökkenőmentesen bonyolítsanak le tranzakciókat.
 • Automatikus biztonsági mentést kínál a szerver adatainak védelme érdekében.
 • Játékváltási lehetőség 100+ játékhoz elérhető.

Hátrányok

 • A Minecraft szerver nem támogatja a jelszavas biztonságot

Pricing:

Itt vannak a Nitrado árazási tervei, ezek a tervek rugalmasak, így Ön választhatja meg saját specifikációit.

Résidők számaJátékosokÁr
1010$4.09
1010$16.19
2020$24.99

Pénzvisszafizetési garancia: 14 napos pénzvisszafizetési garancia

Látogassa meg Nitradot >>

5) HostHavoc

Legjobb az egyszerű méretezéshez

HostHavoc NVMe SSD-t biztosít, amely hétszer gyorsabb sebességet kínál, mint a hagyományos tárolólemez, és növeli a játék betöltési sebességét. Hálózata Ryzen és Xeon E sorozatú CPU-kon fut, akár 4.6 GHz-es frekvenciával a jobb játékélmény érdekében.

Könnyen beállítható, mivel a kiépítés közvetlenül a rendelés leadása után kezdődik. Ezenkívül dedikált felügyelt és nem menedzselt tárhelyet is kap.

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (10)

Jellemzők:

 • Modok támogatása: HostHavoc Az Arma 3 szerver képes támogatni az összes modot, például és a DLC-t. Lehetővé teszi az Altis Life, Exlie, Antistasi, CPU és egyebek telepítését a panelről.
 • Üzemidő SLA: 99.9%-os üzemidőt garantál, leállás esetén pedig 5% jóváírást kínálnak a havi tárhely díjából. Ez a jóváírás minden egyórás állásidőre vonatkozik, amely akár 100%-ig is elérheti.
 • skálázhatóság: HostHavoc A dedikált szerverek egyszerű méretezést kínálnak bőséges tárhellyel, valamint ingyenes dedikált IPv4-gyel.
 • Kezelőpanel: Erőteljes vezérlőpultjával kezelheti játékszerverét, és tetszőleges számú szervert telepíthet, alfelhasználókat adhat hozzá, FTP-klienst használhat stb. Kétlépcsős hitelesítést is kap fiókja biztonságához a vezérlőpult segítségével.
 • DDoS: HostHavoc ingyenes DDoS-védelemmel rendelkezik, amely megvédi Önt a Source Engine Query támadásoktól és az alapvető UDP-áradásoktól.
 • Biztonsági mentés: FTP-t és fájlkezelőt biztosít, ha inkább egy saját kezelésű szolgáltatást szeretne a kézi biztonsági mentéshez és visszaállításhoz. Automatikus biztonsági mentést is beállíthat, ha bejelentkezik a játékpanelbe.
 • Támogatás: 24 órás technikai támogatással rendelkezik jegyek és email. 15 percen belül válaszolnak, hogy segítséget nyújtsanak a hibaelhárításban és a kérdések megválaszolásában.
 • Adatközpontok: Ez a játékszerver, amely adatközpontokat ad otthont, Seattle-ben, Los Angelesben, Montrealban, Londonban, Syndey-ben, Amszterdamban, Nürnbergben stb.
 • Egyéb támogatott játékok: 7 nap a halálig, BÁRKA: Survival Evolved, Battlebit Remastered, DayZ, Conan, Minecraft és még sok más.

Érvek

 • Ingyenes migrációs támogatást nyújt.
 • HostHavoc automatikus frissítést biztosít a játékokhoz és a szerverekhez.

Hátrányok

 • A bejelentkezés időigényes és zavaró lehet a kezdők számára.
 • Nem kínál kis számú slotot, például 10 felhasználót.

Pricing:

Íme néhány árazási terv HostHavoc, a legtöbb slotja 127, ára pedig 60 dollár.

Résidők száma405060
Ár per slot$0.50$0.50$0.50
Az összes résidő ára$20$25$30

Pénzvisszafizetési garancia- 72 hours

Látogat HostHavoc >>

6) Survival Servers

A legjobb az azonnali helyváltoztatáshoz

Survival Servers egy játékszerver-tárhelyszolgáltató, amely ultragyors NVMe SSD-meghajtókat használ. Ez a tárhely a legmagasabb, egyszálas benchmark Intel/AMD CPU-kat kínálja a sebesség és a megbízhatóság tekintetében.

Szerver belépési zárolási és térképváltoztatási lehetőségekkel, valamint szerverböngészővel rendelkezik. Survival Servers teljes körű adatbázis-hozzáférést, automatikus egyéni szerver-újraindítást és szerverértesítéseket kínál a teljes kényelem érdekében.

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (11)

Jellemzők:

 • Mod támogatás: Könnyen módosíthatja a modokat, és támogatja az összes legújabb verziót. Ez a tárhely csökkenti a modok és bővítmények telepítésének bonyolult folyamatait.
 • Üzemidő SLA: Survival Servers folyamatos áramellátást ígér. Nem vállal felelősséget szolgáltatáskimaradásokért, hardverhibákért, adatvesztésért és egyéb megszakításokért.
 • Biztonsági mentés: Öt napra 30 perces növekményes DB biztonsági mentést kap Survival Servers. Így minden módosításkor minden új módosításról biztonsági másolat készül.
 • Kezelőpanel: Egyéni játékszerver-felügyeleti vezérlőpanelt biztosít, amely segít az Arma 3 szerver testreszabásában, térképek és modok telepítésében, helyváltoztatásban, adminisztrátorok hozzáadásában stb.
 • DDoS: Védje meg játékszerverét DDoS attacks mint a kommunikációs kérések. Survival Servers helypontos DDoS pajzsot kínál.
 • Támogatás: Támogatása jegyűrlapokon és emails. Általános segítséget is kaphat az oktatóanyagok, a gaming comm használatávalunity fórum, valamint a munkatársai által fenntartott Wiki.
 • Adatközpontok: Survival Servers az adatközpontok Seattle-ben, Dallasban, Los Angelesben, New Yorkban, az Egyesült Államokban és Németországban, Franciaországban és Szingapúrban találhatók.
 • Egyéb támogatott játékok: Arma 2, Holt anyag, valheim, 7 Days to Die, Minecraft, Terraria, Dark and Light, The Night of the Dead és még sok más.

Érvek

 • Ez a tárhely teljes FTP-hozzáférést biztosít.
 • Azonnali beállítással rendelkezik, így az Arma 3 szervereket a létrehozás után azonnal telepítheti.
 • Tudod upgrade amikor akarod.

Hátrányok

 • SLA-jukban nem kínálnak állásidő-kompenzációt.
 • Egyes helyek nem védettek DDoS-védelemmel.

Pricing:

Ez az Arma 3 szervergazda slotonként 1.15 dollárba kerül. Kiválaszthatja azt billhavi, negyedéves, féléves vagy éves alapon, és módosítsa az árképzés egyéb specifikációit.

Slots száma203040
Szerverek123
Árképzés havi$25$66$120

Látogat Survival Servers

7) Fozzy

A legjobb rövid távú tervekhez

Fozzy vállalati szintű Dell szervereket kínál, és képes kihasználni saját adatközpontja erejét. A játékélmény új szintjét biztosítja a kiváló minőségű 5 GHz-es Intel processzorokkal teli szerverekkel, ami felgyorsítja a sebességet és stabilitást biztosít.

A rendelés leadása után mindössze 10 percen belül kézbesítheti szerverét. Különleges, 3 napos, Bravo 3 day néven ismert csomagot kínál 14.99 dollárért, 50 nyerőgéppel, amelyet arra terveztek, hogy egy hétvégét játszva töltsön el barátaival.

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (12)

Jellemzők:

 • Mod támogatás: Könnyen aktiválható mod támogatással, ez a funkció segít a kívánt Arma 3 szerver felépítésében és a játékszabályok és modok testreszabásában. A Fozzy a szükséges erőforrásokat is biztosítja a többjátékos mód támogatásához.
 • Üzemidő SLA: A Tier III esetében 99.982%-ot, a Tier II esetében pedig 99.995%-os rendelkezésre állást kínál. A karbantartásról havonta egyszer 15 nappal korábban értesítenek. Bármilyen nem tervezett megszakítás esetén kompenzációt ajánlanak fel a szerver leállási idejére.
 • Biztonsági mentés: Naponta ingyenes automatikus biztonsági mentést kap. Azt is lehetővé teszi, hogy manuálisan készítsen biztonsági másolatot a játékpanelbe való bejelentkezéssel.
 • Kezelőpanel: Tartalmaz egy rendkívül intuitív Pterodactyl nevű játékpanelt, amelyet Fozzy szakértői hangoltak. Egyszerű és könnyen használható, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy minden igényt kielégítsen.
 • DDoS: Ez az Arma szerver hosting DDoS védelmet kínál minden szerveréhez világszerte. Hardverei és mérnökei szigorúan ellenzik minden ilyen támadást.
 • Támogatás: Fozzy támogatásának eléréséhez plmail használja a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy nézze meg a Wiki oldalukat, hogy választ találjon kérdéseire.
 • Adatközpontok: A Fozzy játékszerverek az Egyesült Államokban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és Luxemburgban találhatók.
 • Egyéb támogatott játékok: Minecraft, Ark, Counter-Strike: GO, Rozsda, Team Fortress, 7 Days To Die és Valheim.

Érvek

 • Extra kedvezményt kaphat, ha kitölt egy kis kvízt a honlapján.
 • Versenyképes árakat és rugalmas terveket kínál.
 • Ez egy nagyon skálázható platform.

Hátrányok

 • Hiányoznak bizonyos fejlett funkciók.
 • Egyes szolgáltatások további díjakat igényelnek.

Pricing:

Íme a Fozzy Arma 3 szerver árképzési tervei.

Plan névRésidők számaÁrképzés havonta
Charlie10$12.98
bravó50$49.98
Alpha150$49.98

Pénzvisszafizetési garancia: 3 nap / 72 hours

Látogassa meg Fozzyt >>

FAQ

Az Arma 3 több ezer modot tesz lehetővé a játékosok számára, hogy letöltsék és alkalmazzák, vagy akár saját modokat is létrehozzanak. Néhány fő oka annak, hogy jó videojáték legyen:

 • Fotorealisztikus képeket biztosít.
 • The sandbox A szempont szinte korlátlan.
 • A realizmus kiforrott márkája magas tanulási görbével rendelkezik.
 • Ez megköveteli a csapattársaktól, hogy valóban együtt dolgozzanak.
 • Megtapasztalhatja a hadviselés számos aspektusát.
 • Nagyon skálázható, mivel a játszótérnek nincsenek korlátai, mint a való életben.

Az Arma 3 hosting minimális szerverkövetelményei a következők:

 • CPU: 2.4 GHz-es kétmagos processzor.
 • RAM: 2GB
 • OS: Windows vagy Linux szerver 2008 és újabb
 • HDD: 32 GB

Íme egy lépésről lépésre bemutatott útmutató az Arma 3 dedikált szerver üzemeltetéséhez:

Lépés 1: Kezdje azzal, hogy csatlakozik a szerverhez.

Lépés 2: Most telepítse a SteamCMD-t.

Lépés 3: Ezután telepítse az Arma 3 dedikált szerverszoftvert a Steam parancssoron keresztül.

Lépés 4: Most engedje el a portokat.

Lépés 5: Ezután konfigurálhatja a szervert.

Lépés 6: Most indítsa el az Arma 3 szervert.

Lépés 7: Végül csatlakozzon a szerverhez.

Az Arma 3 szerver bérlése rendkívül előnyös, de ha csak néhány baráttal szeretne játszani, vagy az Arma 3 RP Mission játékkal szeretne játszani, akkor az otthoni szerver elég jó.

Másrészt, ha kommunikátort szeretne építeniunity, a tényleges játékszerver-tárhely használata jobb választás. Ezek a szolgáltatók vezérlőpanelekkel is rendelkeznek, amelyek egyszerűbbé teszik az Arma 3 telepítését és a rendszergazdai parancsok megtalálását.

A legjobb Arma 3 szervertárhely: A legjobb választás!

#1 Összességében a legjobb

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (13)

#2 Legjobb választás

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (14)

7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (15)7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (16)
ProviderApex HostingShockbyteBisectHostingNitrált
Támogatott modokMinden mod, korlátozás nélkülSzámos ingyenes Arma3 modBármilyen kívánt Arma 3 modMinden mod, korlátozás nélkül
Control PanelIgen, egyszerű automatizálásHozzáférhet e-n keresztülmail és a szerver kezelése és konfigurálásaValós időben testreszabhatja a modokat a fogd és vidd segítségévelIgen, web alapú vezérlőpanel
A mentésekOffsite automataAutomata és kéziIngyenes napi biztonsági mentés, valamint automatizált és manuálisIngyenes napi mentések
Kezdő ár$7.49$14.99$54.09 USD 3 napra
7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (17)
Vélemények

Kiváló – 4.8

Kiváló – 4.5

Jó - 4.3

Jó - 4.2

Pénzvisszafizetési garancia7 nap72 hours3 nap14 nap
LinkLátogassa meg az ApexHosting webhelyetLátogat ShockbyteLátogat BisectHostingLátogassa meg Nitradot

Végső ítéletet

Végső ítéletünkben a három legjobb Arma 3 tárhelyszerver-szolgáltatót ajánljuk:

 • Apex Hosting: Ajánljuk Apex Hosting szerintünk Kritika, mivel ez az egyik legerősebb szolgáltató a piacon. Korlátlan számú slottal rendelkezik, és egyszerű konfigurálást kínál.
 • Shockbyte: Ez a tárhely egyedi terepeket és küldetéseket biztosít a megújítási tervek további növelése nélkül.
 • HostHavoc: Ezzel a szolgáltatóval egyedi szolgáltatásokat telepíthet az Arma 3-hoz, mivel egyedi tervezésű játéksablonokkal rendelkeznek. Az egyik vezető játéktárhely-szolgáltató.

Talán tetszene:

 • 5 legjobb Unturned Server Hosting (2024)
 • Az 5 legjobb INGYENES Terraria szervertárhely szolgáltató (2024)
 • Az 5 legjobb Discord Bot hosting szerver (2024)
 • 7 LEGJOBB játékszerver hosting platform (2024)
 • 7 legjobb DNS-kiszolgáló a Gaming 2024-hez (leggyorsabb)
 • 7 LEGJOBB kielégítő dedikált szerver hosting szolgáltató (2024)
 • 9 LEGJOBB Project Zomboid szerver hosting (2024)
 • 9 LEGJOBB FiveM szervertárhelyszolgáltató (2024)
7 LEGJOBB Arma 3 szerver hosting szolgáltató (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6371

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.